LISTARE PROPRIETATE

Casa Ta – Prețul Tau – Regulile Tale

–––

Utilizand sistemul de licitare imobiliara puteti vedea exact care este valoarea precisa a proprietatii dvs prin obtinerea unei oferte concrete intr-un timp scurt (7-30 zile) de la clienti real interesati.
Puteti accepta sau nu aceasta oferta in functie de pretul oferit.

–––

         INSTRUCTIUNI DE LISTARE
Completati formularul de mai jos cu datele proprietatii.
– Sistemul de Ofertare Multipla consta in faptul ca decizia finala a proprietarului de a alege castigatorul proprietatii depinde simultan de mai multi factori: Pret, Tip plata (Cash/Credit), Moneda de plata (Lei, Euro, USD, etc), Termen eliberare (5 zile, 5 luni, etc), Renovat sau nu, Mobilat/Nemobilat.
– Daca proprietatea este listata pe un site de vanzari imobiliare va rugam sa inserati linkul in zona desemnata.
– Uploadati cel putin 5 fotografii ale proprietatii sau indicati link-ul unde ati listat-o deja pe un site de vanzari (vom prelua fotografiile de acolo).
– Daca aveti si filmare video inserati linkul youtube, vimeo, facebook, etc.

         INDICARE PRET
• Indicati PRETUL DE LISTA in formular (in EURO).
• Pretul de Lista este pretul sub care NU aveti obligatia de a vinde/inchiria proprietatea.
• Stabiliti Pretul de Start al Proprietatii (cu cca 5-15% sub Pretul de Lista).
• Daca obtineti o cotatie sub pretul de lista NU sunteti obligat sa vindeti/inchiriati proprietatea.
• Daca obtineti pretul de lista sau peste, sunteti obligat sa vindeti proprietatea.
• Mentionati orice schimbare in valoarea proprietatii sau orice alte detalii la email contact@ofertaremultipla.ro sau la telefon 0748.325.273 indicand linkul sau ID-ul acesteia.

  • Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  • In cazul terenurilor selectati „-” sau introduceti „0” in campurile obligatorii destinate apartamentelor/caselor.
In calitate de proprietar va oferim gratuit o evaluare a proprietatii Dvs in baza informatiilor furnizate. 

METODOLOGIE DE EVALUARE

Evaluarea unei proprietati se calculeaza pe baza informațiilor furnizate de dumneavoastră la data trimiterii acestora. Analiza Comparativa de Piata se bazeaza pe informațiile disponibile în piața imobiliară locală despre vânzări și închirieri de proprietăți similare la data raportului. Pentru aceste estimări luăm în calcul condițiile normale de piață, fără evenimente majore care să influențeze pe termen scurt evoluția prețurilor și a numărului de tranzacții, dar și o promovare adecvată a vânzării/închirierii proprietății analizate, pe site-uri, ziare, magazine și reviste de specialitate din țară.

Pe baza caracteristicilor proprietății analizate am identificat proprietăți similare aflate în aceeași zonă și care sunt scoase la vânzare sau au fost vândute recent, ele fiind folosite ca baza de comparatie in generarea de indicatori.

Principalii indicatori de care se tine seama pentru ca evaluarea de vânzare sau cumpărare să fie bine documentată și justificată specifici proprietatii Dvs sunt:
– Preț mediu cerut la vanzare/inchiriere la proprietati similare;
– Nr. de proprietăți similare aflate in piata la vânzare/inchiriere;
– Evoluția prețului mediu de vânzare/inchiriere al proprietatilor similare;
– Perioada de vânzare/inchiriere la proprietati similare;
– Pretul efectiv de vânzare/inchiriere al proprietatilor similare.

Modele de evaluare similare sunt utilizate în România la evaluarea portofoliilor de garanții imobiliare de către bănci, companii de consultanță, evaluare și recuperare creanțe. Din testele efectuate pe mii de proprietăți s-a stabilit ca acest model asigură acuratețea și credibilitatea necesară pentru furnizarea unor valori corecte și uniforme atat la nivel local cat si național.

! Observatie:
Acest document nu este un raport oficial de evaluare, valorile prezentate reprezintă estimări calculate pe baza valorilor medii din piață si a informatiilor publice disponibile. Dacă doriți un raport de evaluare oficial vă rugăm să vă adresați unui evaluator specializat.

Compare listings

Comparaţie